Catalogi

DRZ organiseert zelf online veilingen van voer- en vaartuigen via deze website. 

Bezichtiging van enkele kavels mogelijk op maandag 5 december 2022 
Voor een aantal kavels van de Verkoop bij Opbod is er een mogelijkheid tot bezichtiging. Bij de kavels die kunnen worden bezichtigd staat het in de verkooptekst vermeld. 
Als de verkooptekst geen mogelijkheid tot bezichtiging vermeld, is bezichtiging niet mogelijk. 

De bezichtiging van de kavels is mogelijk op maandag 5 december 2022 van 10:00 tot 12:00 uur op onze locatie in Soesterberg. 
Hier vindt u de adresgegevens. 

Let op:
Om de kavels van Verkoop bij Opbod alvast te zien kunt u bij 'Status kavel' kiezen voor de optie 'Gesloten',
klik daarna op toon. 

Data veilingen

In onze verkoopkalender vindt u een overzicht van alle veilingdata.

Gewijzigde omstandigheden:
- Verkoop bij opbod vindt alleen plaats als er aanbod van voertuigen is.
- De aangeboden goederen kunnen uitsluitend online bekeken worden!

Bieden op goederen
Wilt u ergens op bieden, dan kan dat online vanaf de start van de veiling op maandag om 8.30 uur tot de sluiting van de verkoop (de daarop volgende donderdag 10.00 uur).
Onder alle goederen in de catalogi kunt u klikken op de knop ‘bieden’. Deze knop is alleen zichtbaar als de veiling open staat.

Twee soorten veilingen (Verkoop bij opbod vindt alleen plaats als er aanbod van voertuigen is)
In de catalogus Verkoop bij inschrijving worden goederen te koop aangeboden die in beslag zijn genomen door opsporingsdiensten en overtollige goederen van de Rijksoverheid.
Verkoop bij inschrijving houdt in dat biedingen op goederen uit deze catalogus niet zichtbaar zijn. U doet een bieding wat u de kavel waard vindt en ziet niet de bedragen die al geboden zijn door anderen.

In de catalogus Verkoop bij opbod worden goederen aangeboden die in beslag zijn genomen door de Belastingdienst. Verkoop bij opbod houdt in dat biedingen op goederen uit deze catalogus zichtbaar zijn. U ziet wat het hoogste bod op dat moment is. U kunt een hoger bod uitbrengen.

Alles wat u moet weten over kopen bij DRZ
U kunt hier alle informatie lezen over hoe de veiling van DRZ verloopt.  

 

Informatie over catalogi

Vanaf de woensdag voor elke veiling staan de nieuwe catalogi hier online. De goederenomschrijvingen in de catalogi worden gemaakt op basis van de bij DRZ bekende gegevens. Telefonisch wordt er geen extra informatie gegeven.

Bericht over uw bieding

Als er goederen aan u gegund zijn, dan krijgt u op de dag dat de veiling sluit persoonlijk bericht. U ontvangt dan per e-mail de factuur. In de factuur wordt ook uitgelegd hoe u een afspraak maakt om de goederen op te halen.

Sluitenverkoop.domeinenrz.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.